• 1397/05/15 - 12:00
  • تعداد بازدید : 192
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در گفتگو با مرغداران استان از طریق ویدئوکنفرانس: از جهت آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نگران هستیم و نگرانی ما جدی است

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در گفتگو با مرغداران مرغ تخم گذار استان و مسئولان فنی فارم های تخم گذار از طریق ویدئوکنفرانس اظهار داشت: از جهت آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نگران هستیم و نگرانی ما جدی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، دکتر احمد شریعتی در این نشست که در مرکز ویدئو کنفرانس سالن رشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد؛ افزود: مباحث اخیر در زمینه بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان سبب حساسیت بیشتری بین مسئولان و تولیدکنندگان شده لذا به نظر می رسد با حساسیت فعلی بتوانیم خسارات ها را در این زمینه کاهش دهیم.



وی گفت: این بیماری همواره سبب نگرانی ما از جنبه تهدید جمعیت طیور بوده و سبب نگرانی وزارت بهداشت به جهت احتمال بروز بیماری مشترک نیز بوده و در سطح جهانی نیز سازمان های بین المللی را درگیر خود کرده است.

شریعتی اعلام داشت: در سال 95 حدود 14 میلیون و در سال 96 حدود 26 میلیون قطعه تلفات در جمعیت طیور ثبت شد و به ویژه مرغ تخم گذار کشور دچار خسران فراوانی شد.

وی گفت: بایستی همگان به این بیماری حساس باشند و از همه مهمتر خود پرورش دهندگان هستند که باید حساس باشند و در اولین فرصت بیماری را گزارش کنند.

مدیر کل دامپزشکی استان یادآور شد: کشورهایی در زمینه کنترل و پیشگیری بیماری یادشده موفق بوده اند که به سه عنصر پایبند بوده اند.

اولین عنصر، آموزش هست؛ آن هم آموزش همه اقشار و مخاطبان درگیر، دومین مورد هماهنگی و تعامل است و بایستی یادمان باشد سازمان دامپزشکی نمی تواند به تنهایی در خصوص این بحران عمل کند و سومین عامل نیز رعایت شرایط امنیت زیستی است که تولید کننده و مرغدار در راس آن است.

شریعتی عنوان داشت: سال گذشته علیرغم درگیری 22 استان کشور، ما وضعیت مطلوبی داشتیم و این موضوع مرهون هماهنگی های انجام شده با دستگاه قضایی، نهادهای اجرایی مرتبط و همکاری های پرورش دهندگان بود و نیز با تفاهم نامه امضا شده با دامپزشکی خراسان شمالی قرنطینه ها را شدت بخشیده و به کمک هم رفتیم و از نیروهای بسیج و سپاه هم بهره مند شدیم.



خاطرنشان می شود تدریس این دوره سراسری را دکتر سید علی غفوری، متخصص بیماری های طیور و کارشناس دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور سازمان دامپزشکی کشور عهده دار بود و علاوه بر مرکز تحقیقات کشاورزی استان، مراکز ویدئو کنفرانس مخابرات شهرستان های استان نیز پذیرای مرغداران به جهت بهره مندی از این دوره آموزشی بودند و به طور زنده با سالن محل برگزاری همایش در ارتباط بودند.



برای دیدن عکس های این همایش اینجا کلیک کنید.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 34203
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه