شبکه دامپزشکی مشهد، هشدار داد:
ممانعت از حمل و عرضه گوشت گرم تازه توسط خودروی فاقد ترموکینگ
به گزارش روابط عمومی دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: طی بازرسی و گشت مشترک به همراهی همکاران مرکز بهداشت و درمان شهرستان مشهد، از حمل و عرضه گوشت گرم توسط خودروی فاقد ترموکینگ، ممانعت بعمل آمد.
وی، افزود: خودروهای حمل و توزیع فرآورده های خام دامی، ضرورتا بایستی دارای کانتینر مجهز به سیستم خنک کننده باشند که دمای آن قابل تغییر و تنظیم باشد. زیرا هر کدام از فرآورده های خام دامی بایستی در دمای خاصی نگهداری و حمل شوند.
سیاح، در ادامه اشاره کرد: حفظ دمای مناسب فرآورده های خام دامی در طول فرایند حمل و نقل و عرضه ضروری است تا کیفیت و ایمنی محصولات تا مرحله نهایی حفظ شود. دمای نامناسب منجر به تخریب بافت و همچنین افزایش بار میکروبی گوشت و سایر فرآورده های خام دامی شده که کاهش کیفیت بهداشتی و غذایی محصول را در پی خواهد داشت و به همین دلیل کارشناسان دامپزشکی از حمل و عرضه فراورده های خام دامی بویژه انواع گوشت با خودروهای فاقد شرایط بهداشتی جلوگیری می نماید.