نظارت بهداشتی بر بیش از 490 هزار قطعه جوجه ریزی در مه ولات
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مه ولات؛ در شش ماهه اول سال جاری تعداد 498 هزار و 385 قطعه جوجه ریزی در 23 نوبت و تولید بیش از 1000تن گوشت مرغ سالم و بهداشتی در مرغداریهای گوشتی شهرستان صورت گرفته است.
رئیس شبکه دامپزشکی مه ولات با بیان این مطلب اظهار داشت: نظارت بر مراحل ضدعفونی، ورود جوجه به سالن، واکسیناسیون، پایش و مراقبت بیماریهای واگیر، صدور مجوز حمل مرغ به کشتارگاه، ثبت خروج از واحد در سامانه و نظارت بر کشتار تا مصرف از جمله وظایف دامپزشکی می باشد که این شبکه با اعمال نظارت های بهداشتی به این مهم عمل می نماید.
مهدی ابراهیم زاده همچنین افزود: گوشت مرغ تولیدی در شهرستان، پس از کشتار از نظر بهداشتی تحت نظارت ناظران بهداشتی کشتارگاه قرار گرفته و سپس به شهرستان و شهرستانهای مجاور حمل می گردد.
شهرستان مه ولات دارای 18واحد مرغداری گوشتی فعال بظرفیت 400 هزار قطعه در هر دوره می باشد.