نظارت بهداشتی دامپزشکی سبزوار بر گوشت های اهدایی به موسسات خیریه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوارر، اکیپ نظارت بهداشتی دامپزشکی، در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی جامعه به صورت مستمر بر گوشت های اهدایی به موسسات خیریه، نظارت دارد.
دکتر برات الله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، در این خصوص گفت: کارشناسان نظارت بهداتشی دامپزشکی با نظارت بر تولید، فراوری، حمل و عرضه ی فراورده های خام دامی از قبیل؛ گوشت قرمز و سفید، تخم مرغ و... در جهت حفظ سلامت جامعه پیش قدم هستند و یکی از این وظایف مهم نظارت بر گوشت های اهدایی به موسسات خیریه می باشد.
وی، ادامه داد: با توجه به افزایش کمک های غیر نقدی مردم( فراورده های خام دامی) به موسسات خیریه و نهادهای حمایتی برای نیازمندان، کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی با هماهنگی مسئولین، اقدام به بازرسی بهداشتی از نذورات اهدایی می کنند. در مواردی که فرآورده اهدا شده به هر دلیلی قابلیت مصرف نداشته باشد سریعا از چرخه مصرف خارج می گردد.
زیدآبادی، افزود: در طی بازدید های صورت گرفته از این موسسات، لاشه 15 کیلویی گوسفند اهدایی به یک موسسه خریه بدلیل سپتی سمی(عفونت خونی ناشی از حضور باکتری) و لاغری مفرط و بوی فساد، ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.
وی، تاکید کرد: هرگونه کشتار غیر مجاز در منازل و هیئت های مذهبی و بازگشت حجاج و... ممنوع می باشد، زیرا احتمال انتقال بیماری های مشترک و خطرناک در این نوع کشتارهای بدون نظارت وجود دارد. بنابراین گوشت های اهدایی را بایستی در کشتارگاه، تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی کشتار نموده و بعد از طی مراحل پیشرد، به موسسات خیریه اهدا گردد.