نظارت بهداشتی دامپزشکی مشهد بر تولید و استحصال 28 هزار تن گوشت مرغ سالم و بهداشتی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد ازنظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این شهرستان برتولید و استحصال 28 هزار و 3 تن گوشت مرغ سالم و بهداشتی خبر داد.
دکتر محمود جوادی نژاد، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان اینکه نظارت های بهداشتی دامپزشکی در حوزه های مختلف تولید؛توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی صورت می گیرد، افزود: در اجرای این نظارت ها گوشت و سایر فرآورده های خام دامی از لحاظ وضعیت ظاهری و ارگانولپتیکی و همچنین طیور کشتاری از نظر بیمای های شایع و بیماری های مشترک بین انسان و حیوان مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال 28 میلیون و 3 هزار و 399 کیلو گوشت مرغ بهداشتی در کشتارگاه های طیور شهرستان تولید شده است؛اظهار داشت: این میزان گوشت مرغ از ذبح بهداشتی و شرعی14 میلیون و 433 هزار قطعه طیور گوشتی تولید شده است.
دکتر جوادی نژادمیزان تولید گوشت مرغ در مدت مشابه سال گذشته را 20هزار و 591 تن اعلام کرد و افزود: این میزان رشد 35 درصدی تولید گوشت مرغ را در سال جاری نسبت به سال1396 نشان می دهد.
این مقام مسئول میزان تولید گوشت مرغ تولیدی در مرداد ماه سال جاری را 4 هزارو 996 تن اعلام کرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در پایان شهروندان را از خرید و مصرف مرغ زنده منع نمود و اظهار داشت: شهروندان از خرید و مصرف مرغ زنده به دلیل مخاطرات و بیماری های مشترک بین انسان و دام خودداری نمایند و گوشت مرغ ودیگر فراورده های پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
نظر دهید