نظارت دامپزشکی شهرستان مشهد بر ذبح بهداشتی و شرعی بیش از 3 میلیون و 500 هزار قطعه طیور گوشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بر کشتار و ذبح بیش از 6 میلیون و 500 هزار قطعه طیور گوشتی نظارت بهداشتی داشته اند.
دکتر محمود جوادی نژاد با اعلام این خبر اظهار داشت: نظارت های دامپزشکی در هنگام کشتار دام و طیور در کشتارگاه های شهرستان در دو بخش نظارت بهداشتی در تولید گوشت وآلایش های دامی سالم و بهداشتی و همچنین نظارت شرعی بر ذبح حلال، در راستای استحصال گوشت طیب و طاهر متمرکز می باشد.
وی با بیان اینکه از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان 3 میلیون و 582 هزار قطعه طیور با نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی وتحت نظارت شرعی ذبح شده اند، گفت: در این اقدام بهداشتی 6 میلیون و 509 هزار کیلوگرم گوشت مرغ سالم و بهداشتی تولید و روانه بازار های مصرف شده است.
دکتر جوادی نژاد همچنین در ادامه افزود: در این مدت 101 هزار و 195 راس دام سبک و سنگین نیز در کشتارگاه های دام شهرستان کشتار صورت گرفته است که منجر به تولید 4 میلیون و 501 هزار کیلوگرم گوشت قرمز سالم و بهداشتی گردیده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در پایان یادآور شد: بازرسان بهداشتی واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در این مدت موفق به انجام 6 هزار و 368 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شده اند و این اقدامات بهداشتی منجر به شناسائی ، توقیف وتعیین تکلیف مقدار 56 هزار و 418 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی مشکوک وپلمپ 6 واحد متخلف به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی شده است .