نظارت عالیه کارشناسان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از کشتارگاه طیور تربت حیدریه
در راستای ممیزی کشتارگاه های طیور استان؛ کارشناسان اداره کل دامپزشکی از کشتارگاه طیور شهرستان تربت حیدریه بازدید نمودند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: در این بازدید که توسط دکتر احمدی و دکتر تعالی کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی انجام گرفت، اصلاحاتی که بایستی انجام شود اعلام گردید.
دکتر سیدین افزود: دقت در انجام صحیح فرآیندهای کشتار، بسته بندی، نحوه توزیع صحیح محصولات تولیدی و رعایت زنجیره سرد، نقش مستقیم در میزان ماندگاری و کیفیت گوشت و آلایش آن دارد.
وی تصریح کرد: برخی از قصور در نظافت و بهداشت شخصی و محیط و ابزار کار کارکنان کشتارگاه می تواند باعث کاهش کیفیت گوشت مرغ گردد، بر همین اساس شبکه دامپزشکی شهرستان علاوه بر بازدید های مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در قالب طرح تشدید نظارت، اقدام به حضور مستمر در ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در کشتارگاه طیور شهرستان نموده که در این میان نسبت به تذکر و یا برخورد در چارچوب مقررات با متخلفین اقدام می گردد.
سیدین در پایان گفت: با توجه به دستورالعمل های سازمان ناظر دولتی، این شبکه که تمام وقت در کشتارگاه طیور حضور دارد نظارت بر نحوه اقدامات را انجام خواهد داد.