به مناسبت فرارسیدن عید نوروز انجام شد؛
نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه ماهی قرمز در شهرستان گناباد
با نزدیک شدن به ایام نوروز 1403 فعالیتهای بازرسی و نظارتی شبکه دامپزشکی گناباد شامل نظارت بهداشتی ماهی قرمز آغاز گردیده است.
کارشناس نظارت دامپزشکی گناباد اعلام نمود: خاستگاه اولیه ماهی قرمز با نام علمی کاراسیوس اوراتوس کشور چین می باشد که اغلب به صورت آکواریومی نگهداری می شوند.
دکتر مقیمی در این راستا افزود: نکات بهداشتی اولیه حائز اهمیت در خرید ماهی قرمز ضمن توجه به مراکز معتبر و مجاز عرضه مورد تایید دامپزشکی شامل عدم وجود لکه یا خوردگی سطح بدن ماهی، عدم بی قراری و دارا بودن ظاهر و شنای مناسب می باشد. برای نگهداری ماهی نیز نکاتی همچون تعویض آب 2 بار در هفته، استفاده از محلولهای نمک طعام و ترکیبات آمونیوم جهت ضدعفونی و کلر زدایی آب از طریق نگهداری 48 ساعته قبل از مصرف در ظرف دهان گشاد و جلوگیری از عدم ایجاد شوک حرارتی مهم و ضروری می باشند.