• 1402/12/24 - 14:04
  • تعداد بازدید : 133
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت فرارسیدن عید نوروز انجام شد؛

نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه ماهی قرمز در شهرستان گناباد

با نزدیک شدن به ایام نوروز 1403 فعالیتهای بازرسی و نظارتی شبکه دامپزشکی گناباد شامل نظارت بهداشتی ماهی قرمز آغاز گردیده است.

کارشناس نظارت دامپزشکی گناباد اعلام نمود: خاستگاه اولیه ماهی قرمز با نام علمی کاراسیوس اوراتوس کشور چین می باشد که اغلب به صورت آکواریومی نگهداری می شوند.

دکتر مقیمی در این راستا افزود: نکات بهداشتی اولیه حائز اهمیت در خرید ماهی قرمز ضمن توجه به مراکز معتبر و مجاز عرضه مورد تایید دامپزشکی شامل عدم وجود لکه یا خوردگی سطح بدن ماهی، عدم بی قراری و دارا بودن ظاهر و شنای مناسب می باشد. برای نگهداری ماهی نیز نکاتی همچون تعویض آب 2 بار در هفته، استفاده از محلولهای نمک طعام و ترکیبات آمونیوم جهت ضدعفونی و کلر زدایی آب از طریق نگهداری 48 ساعته قبل از مصرف در ظرف دهان گشاد و جلوگیری از عدم ایجاد شوک حرارتی مهم و ضروری می باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان گناباد
  • کد خبر : 316553
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه