• 1403/08/14 - 09:23
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه دامپزشکی سبزوار، گفت:

نقش کلیدی کشتارگاه های دام و طیور در تامین گوشت سالم و با کیفیت

نقش کشتارگاه های دام و طیور، به عنوان تامین کننده منابع پروتئین، در تولید گوشت با کیفیت و سالم تعیین کننده می باشد.

دکتر برات الله زیدابادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، بیان داشت: تامین گوشت سالم نقش مهمی در بهداشت عمومی و فردی در جامعه دارد و کارکنان کشتارگاه ها، ناظرین شرعی و مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی، در تامین این مهم نقش اساسی دارند.

وی، تاکید کرد: تامین سلامت جامعه و مصرف کنندگان، شرط اساسی در فعالیت واحدهای تولید و عرضه کننده فراورده های خام دامی بویژه کشتارگاه ها است. بنابراین علاوه بر اهمیت نقش ناظرین بهداشتی و شرعی در تامین گوشت سالم، رعایت مسائل بهداشتی در مراحل کشتار دام و طیور، توسط کارکنان شاغل در کشتارگاه بسیار حائز اهمیت می باشد. زیرا هر گونه سهل انگاری سلامت جامعه را به خطر می اندازد.

زیدآبادی، افزود: مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی، با معاینه دام پیش از کشتار و بازرسی لاشه دام های ذبح شده و در نهایت نگهداری گوشت قرمز به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه، نقش کلیدی در تامین گوشت سالم و پیشگیری از سرایت بیماری ها به جامعه انسانی دارد.

وی، توصیه نمود: شهروندان جهت اطمینان از صحت و سلامت دام و طیور مصرفی خود حتما به مهر بهداشتی دامپزشکی و وضعیت ظاهری آن توجه کافی داشته باشند و در صورت مشاهده هر نوع تخلف در حیطه وظایف دامپزشکی مراتب را جهت بررسی به سامانه تلفن گویا 1512 اطلاع دهند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 329300
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه