پایان طرح ملی تشدید و کنترل نظارت های بهداشتی در شهرستان تربت جام
طرح ملی تشدید و کنترل نظارت های بهداشتی در شهرستان تربت جام، پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی، دکتر علیرضا معتمدی مقدم،رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت جام، گفت: طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از 11 اسفند ماه 1403 آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.
وی، افزود: در طی انجام این طرح، اقداماتی در زمینه های نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی شامل 887 مورد بازدید صورت گرفت که 6 مورد فاقد شرایط بهداشتی پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال و مقدار 69 کیلوگرم گوشت غیربهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
معتمدی مقدم، افزود: بازرسی و نظارت بر کشتارگاه دام شهرستان نیز در این طرح انجام که تعداد 4699 راس دام سبک و 79 راس دام سنگین در کشتارگاه دام سالم گوشت جام زیر نظر کارشناسان دامپزشکی کشتار و مقدار 129 هزار و 294 کیلوگرم گوشت قرمز پس از تایید سلامت لاشه توسط دامپزشکی، وارد بازار مصرف شده است.
این مقام مسئول، در پایان از شهروندان خواست: از خرید گوشت قرمز فاقد هویت بهداشتی خودداری نموده و گوشت و فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز خریداری نمایند.