پرورش بیش از یک میلیون و چهارصد هزار جوجه گوشتی در شهرستان زاوه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان زاوه: از ابتدای سال جاری با نظارت دامپزشکی شهرستان بیش از یک میلیون و چهارصد هزار جوجه گوشتی در مراکز پرورشی صورت گرفته است.
دکتر حسین اکبری نسب رئیس شبکه دامپزشکی زاوه گفت: در سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، کلیه مراحل پرورشی اعم از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آنالیز گردیده و تنها با رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی صادر می گردد.
وی همچنین اظهار داشت ماکیان گوشتی به عنوان منبع با کیفیت پروتئین محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی_قرنطینه ای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاه ها و زنجیره توزیع آن، اهمیت بسیار زیادی دارد، بدین منظور ضروریست دوره پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار و بهبود ساختارهای بهداشتی و مدیریت کشتارگاه ها مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
اکبری نسب در پایان از مرغداران خواست: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، بهداشت سالن های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت های زمانی قرنطینه ای، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری های طیور وتأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، سهیم باشند.