• 1404/01/21 - 12:58
  • تعداد بازدید : 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشف و معدوم سازی 12 کیلوگرم تخم مرغ غیربهداشتی از یک کارگاه نان فانتزی و شیرینی پزی در کاشمر

12 کیلوگرم تخم مرغ غیربهداشتی از یک کارگاه نان فانتزی و شیرینی پزی در کاشمر، کشف و معدوم سازی شد.

رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر، گفت: در پی گشت مشترک و بازرسی های سرزده کارشناسان این شبکه بهمراه کارشناسان شبکه بهداشت شهرستان در سطح شهر، از یک واحد تولید نان فانتزی و شیرینی پزی در کاشمر مقدار 12 کیلوگرم تخم مرغ شکسته و غیربهداشتی کشف و معدوم سازی شد.

دکتر سعید خانزاده، با اعلام این خبر اظهار داشت: از آنجا که تخم مرغ های نوک زده و شکسته شده برای مورد مصرف انسانی ممنوع است بازرسان این شبکه ضمن تشکیل پرونده برای متخلف و ارجاع به مراجع قضایی، به منظور رفع مخاطرات بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان اقدام به معدوم سازی آنها نمودند.

وی، یادآور شد: تخم مرغ از جمله فرآورده های خام دامی فساد پذیر است که رعایت شرایط زنجیره سرد و نگهداری در دمای ۴ تا  8 درجه سانتی گراد و سلامت ظاهری برای اطمینان بخشی از  بهداشتی بودن این فرآورده ضروری است.

خانزاده، گفت: همچنین نشانه گذاری کامل شامل درج تاریخ تولید و انقضا ۳۰ روزه و نام شرکت برای این فرآوده خام دامی تولیدی روی هر تخم مرغ نیز الزامی است.

این مقام مسئول، در ادامه تاکید کرد: شبکه دامپزشکی با تمام توان و با جدیت، نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های دامی را در دستور کار خود قرار داده و با انجام بازرسی، پایش و نمونه برداری بر هویت بهداشتی و تاریخ تولید و انقضا این فرآورده ها با دقت و حساسیت نظارت خواهد کرد.

وی، همچنین از شهروندان خواست:  در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآرده های خام دامی و پروتئینی مراتب را با شماره  5527313 در اسرع وقت گزارش کنند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان کاشمر
  • کد خبر : 337452
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه