• 1398/09/16 - 07:56
  • تعداد بازدید : 957
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان زاوه:

تعامل با دهیاریها جهت انجام عملیات واکسیناسیون دامها و ثبت به موقع بروز بیماریها در واحد ها توسط بخش خصوصی صورت گرفته است

رییس شبکه شهرستان زاوه در گفتگو با روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان؛ ضمن تشریع فعالیت ها و دستاوردهای شبکه از تعامل مناسب بخش خصوصی دامپزشکی با دهیاری ها جهت جهت انجام عملیات واکسیناسیون دامهاو ثبت به موقع بروز بیماریها در واحد ها خبر داد.

با هم این گفتگو را می خوانیم؛

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؛

اینجانب محسن مهرآوران فارغ التحصیل سال 89 از دانشگاه فردوسی مشهد.از سال 90 تا 92 با مجوز اشتغال به امور درمانی در شهرستان اسفراین (خراسان شمالی)فعالیت داشته و از اردیبهشت 92 به عنوان کارشناس مبارزه با بیماریها در شبکه دامپزشکی مه ولات مشغول به کار شدم.از دی ماه 92 به عنوان سرپرست شبکه دامپزشکی باخرز و از آذر97 تا کنون به عنوان رئیس شبکه دامپزشکی زاوه مشغول به خدمت هستم. تا کنون سه کار تحقیقاتی انجام داده ام که نتایج آن در سه ژورنال اروپایی منتشر شده است. مقاله ی آنفولانزای H9N2  بنده نیز در کنفرانسی در هسن آلمان نیز ارائه گردید.

 

  1. عناوین مهم ترین دستاوردهای آن شبکه را در سال گذشته و امسال ذکر نمایید:

ساماندهی نظارت بهداشتی دامپزشکی توسط مسئولین فنی بهداشتی در کارخانه ها و مراکز تولید و عرضه فراورده های خام دامی شهرستان از قبیل مراکز جمع آوری شیر، کارخانه های خوراک دام، و کشتارگاه دام

  1. برای تحقق شعار سال چه اقداماتی را در نظر دارید؟

برگزاری کلاسهای ترویجی آموزشی به دامداران، مرغداران، آبزی پروران و زنبور داران به عنوان تولید کنندگان فراورده های خام دامی کشور، از برنامه های اصلی و هر ساله ی سازمان دامپزشکی کشور می باشد که با توجه به شعار 'رونق تولید' در سال جاری، تسریع و تسهیل در خدمت رسانی به تولید کنندگان در اولویت کاری این شبکه قرار گرفته است.

  1. ضمن برشمردن امکانات شبکه، مهم ترین ظرفیت های مرتبط با بهداشت و تولید دام و طیور شهرستان را ذکر کنید؟

 شهرستان زاوه دارای 120 واحد پرورش مرغ گوشتی و همچنین یک کارخانه خوراک دام وطیور و 12 مرکز پروش ماهیان سردآبی و گرم آبی و همچنین یک مرکز جمع آوری شیر و 9 واحد صنعتی پرورش بوقلون گوشتی و همچنین 235000 راس دام سبک و 4500 راس دام سنگین می باشد

  1. چه تعداد پرسنل در شبکه و پست های تابعه آن فعال هستند؟ آیا این تعداد با حجم عملیات مختلف همخوانی دارد؟

این شهرستان دارای7 نیرو می باشد و یک خانه بهداشت دام در بخش سلیمان که دو نیروی حجمی در آنجا مشغول به فعالیت هستند و در شبکه تعداد 3نیروی طرح نیروی انسانی و یک نیروی پیمانی و یک نیروی رسمی مشغول به فعالیت می باشند.

  1. تعداد مراکز تولید و توزیع فرآورده های خام دامی شهرستان را ذکر کرده و نحوه نظارت بر آنها را شرح دهید؟

 در شهرستان زاوه یک  مرکز جمع آوری شیر، یک کارخانه خوراک دام، یک کشتارگاه دام، که تحت نظارت مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی می باشند.

  1. تعداد مراکز درمانی بخش خصوصی و جمعیت شاغل در این بخش را ذکر کنید؛ چه تعاملاتی با این بخش از سوی شما ایجاد شده است؟

 شهرستان زاوه دارای شش مرکز دارو و درمان بخش خصوصی شامل دفتر اشتغال به امور درمانی دامپزشکی، داروخانه دامپزشکی و مرکز مایه کوبی دامپزشکی می باشد و بالغ بر 12نفر دکتر دامپزشک و کارشناس و کاردان دامپزشکی در این مراکز مشغول به کار می باشند.

  1. برای ارتباط بهتر با بهره برداران و اجرای موفق عملیات از جمله پیاده سازی عملیات واکسیناسیون چه راهکارهایی را انجام می دهید و چه پیشنهاداتی در این زمینه دارید؟

تعامل با دهیاریها جهت انجام عملیات واکسیناسیون دامهاو ثبت به موقع بروز بیماریها در واحد ها توسط بخش خصوصی

  1. سختی های کار همکاران دامپزشکی در آن شهرستان شامل چه مواردی است ؟

 ارایه خدمات فنی بهداشتی به دامداران در روستاها و مراتع صعب العبور با کوره راه های سنگلاخی و غیر ایمن و همچنین به علاوه ی خطر مواجهه مستقیم با عوامل بیماری زای قابل سرایت مشترک از معضلات کارکنان این شبکه می باشد

  1. چالش های پیش روی آن اداره کدام موارد و مهم ترین خواسته های شما از اداره کل دامپزشکی چیست؟

تجهیز امکانات جهت انجام عملیات های دامپزشکی وتامین به موقع وکافی واکسن جهت واکسیناسیون دامها و با توجه به جمعیت دام وطیور شهرستان وپراکندگی روستاها این شبکه نیاز به نیروی بیشتری جهت خدمت رسانی به مردم محروم این شهرستان دارد.

 

 

  • گروه خبری : گفتگو/یادداشت,اداره شهرستان زاوه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 246668
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه