تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر لزوم اخذ کارت بهداشت توسط کارکنان مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، داشتن کارت بهداشت جهت کار در مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی الزامی می باشد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: از آنجا که صدور کارت بهداشت برای متصدیان و کارکنان مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری،حمل و نقل و فروش موادخوردنی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی و اماکن عمومی الزامی می باشد، تمامی افراد شاغل در این حوزه موظف به اخذ کارت بهداشت (سـلامت) از مراکز بهداشت شهرسـتان می باشند.
ویT در ادامه افزود: با توجه به اهمیت انتقال انواع بیماری ها از طریق فرآورده های خام دامی، انجام آزمایشات مربوطه و اخذ کارت سلامت جهت کار در مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی و نصب آن در محل دید کارشناسان الزامی می باشد و یکی از ملاک های ارزیابی خطر در بازدید های کارشناسان دامپزشکی محسوب می گردد.