• 1403/07/07 - 12:43
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، هشدار داد؛

ممنوعیت چرخ کردن گوشت در غیاب مشتری

شبکه دامپزشکی قوچان، در رابطه با ممنوعیت چرخ کردن گوشت در غیاب مشتری، هشدار داد.

روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، اعلام کرد؛ چرخ کردن گوشت فقط به درخواست مشتری و در حضور وی با رعایت ضوابط دامپزشکی مجاز است.

دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، در این باره گفت: نگهداری و عرضه گوشت چرخ کرده از پیش آماده، به جز در موارد عرضه به صورت بسته‌بندی مجاز که توسط کارگاه‌های فراوری و بسته‌بندی دارای پروانه بهداشتی بهره‌برداری از اداره کل دامپزشکی استان مربوطه و با برچسب‌های مورد تایید هستند، ممنوع و از مصادیق تقلبات و تخلفات علیه سلامت محسوب می‌شود.

. شمس، در ادامه گفت: زمانی که گوشت چرخ می‌شود سطح بیشتری از آن در تماس با انواعی از باکتری‌ها قرار می‌گیرد و مستعد رشد و تکثیر انواع میکروب‌های بیماری‌زا است

 در صورتی که  گوشت چرخی در شرایط غیر بهداشتی تهیه شود، این احتمال به مراتب افزایش یافته و می‌تواند منجر به مسمومیت و بیماری‌های خطرناک دیگر در بدن انسان شودو 

وی، در انتها تصریح کرد: شهروندان در صورتی که مایل به تهیه گوشت چرخ کرده از قصابی‌ها هستند باید لاشه گوشت مورد استفاده مهمور به مهر و برچسب دامپزشکی بوده و در حضور مشتری نسبت به آماده‌سازی آن اقدام شود و در غیر این صورت باید از خرید گوشت چرخ کرده‌ای که ممکن است در قصابی‌ها به صورت آماده عرضه شود و یا بسته‌بندی مناسب با مشخصات بهداشتی کامل ندارد، جداً خودداری شود چرا که احتمال دارد در چنین مواردی از اجزاء حیوان با کیفیت پایین و گوشت مانده با شرایط بهداشتی نامطلوب استفاده شود.

  • گروه خبری : اداره شهرستان قوچان,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 327428
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه