• 1403/07/14 - 11:27
  • تعداد بازدید : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استحصال بیش از 5 هزار تن گوشت سفید در کشتارگاه های صنعتی طیور سبزوار

نظارت های بهداشتی مستمر بر استحصال 5 هزار و 525 تن گوشت سفید در کشتارگاه های صنعتی طیور شهرستان سبزوار، توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی انجام می شود.

دکتر برات الله زیدابادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار اظهار داشت:  در شش ماه ابتدایی سال جاری، بازرسین بهداشتی شبکه دامپزشکی بر  تولید 5 هزار و 525 تن گوشت سفید نظارت داشتند که برای استحصال این میزان گوشت، تعداد 2 میلیون و 915 هزار و 154 قطعه مرغ گوشتی و بوقلمون کشتار شده است.

وی، ضمن بیان فعالیت دو کشتارگاه صنعتی طیور در سبزوار، عنوان کرد: در بازرسی‌های ناظرین بهداشتی مستقر در کشتارگاه های طیور شهرستان، 33 هزار و 790 قطعه طیور به دلیل وجود برخی بیماری‌ها و شرایط فیزیکی نامناسب ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.

 زیدابادی، در ادامه افزود: در جهت تامین فراورده های خام دامی سالم، نظارت بر مراحل تولید تا عرضه این فراورده ها صورت گرفته و تمامی فراورده های استحصال شده در کشتارگاه، پس از کنترل های بهداشتی لازم، مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

این مقام مسئول، به شهروندان تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت( فاقد تاریخ تولید، انقضا)، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و ... مراتب را با صندوق صوتی 1512 و شماره تماس 051-44442067 اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان سبزوار
  • کد خبر : 327736
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه