بازدید مستمر کارشناسان دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز از مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی
کارشناسان دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز، بصورت مستمر، از مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی بازدید می نمایند.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی طرقبه شاندیز، کارشناسان نظارت شبکه، به صورت مستمر از مراکز بسته بندی انواع فرآورده های خام دامی بازدید و نظارت بر رعایت الزامات بهداشتی و تولید محصول سالم دارند.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه گفت: در تمامی مراکز بسته بندی گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، پای مرغ، عسل و غیره، یک نفر دکتر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی حضور فعال دارد و بر تمامی مراحل تهیه، فرآوری، بسته بندی و عرضه انواع فرآورده خام دامی، کنترل و نظارت دارد و کارشناسان ما نیز با بازدید های روتین و سرزده از مراکز بر این امر نظارت می کنند.
وی افزود: در تمامی این بازدید ها نواقص بهداشتی به مدیریت و مسئول فنی واحد ابلاغ، و مهلت زمانی محدود جهت رفع نواقص داده می شود.
قدرتی در پایان اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از 400 بازدید نظارتی از مراکز بسته بندی در شهرستان انجام گرفته و میزان 5852 کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد و غیر بهداشتی ضبط و با اخذ دستور مقام قضایی معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.