• 1403/04/04 - 10:40
  • تعداد بازدید : 309
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه ماهانه مسئولین فنی بهداشتی مراکز بسته بندی گوشت مرغ و کشتارگاه های طیور در شهرستان مشهد

روابط عمومی دامپزشکی مشهد، از برگزاری سومین جلسه ماهانه مسئولین فنی - بهداشتی کشتارگاه های طیور و مراکز قطعه بندی و بسته بندی شهرستان، با حضور دکتر محمد مهدی احمدی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان و دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، در محل سالن جلسات شبکه دامپزشکی شهرستان، خبر داد.

دکتر محمد سیاح ، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جلسات منظم و برنامه ریزی شده مسئولین فنی بهداشتی مستقر در مراکز بسته بندی و کشتارگاه های طیور، اظهار داشت: رعایت ضوابط بهداشتی نظیر رعایت میزان تولید بر اساس ظرفیت، کنترل دقیق مواد اولیه ورودی و محصولات خروجی،  فعالیت مراکز بر اساس نقشه و جانمایی اولیه در هنگام صدور پروانه، و همچنین ملزم نمودن کارگران به تهیه کارت سلامت، از موارد مهمی است که باید همواره به آن توجه داشت.

در ادامه دکتر احمدی، هدف از برگزاری این جلسه را، ارتقاء سطح بهداشت کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی و محصول خروجی آنها دانست و ابراز داشت: امنیت غذایی شهروندان از شاخص های مهمی است که همواره باید در مراکز تولید فرآورده های خام دامی به آن توجه ویژه نمود.

 توضیح اینکه؛ در شهرستان مشهد، 4 کشتارگاه صنعتی طیور و 25 مرکز قطعه بندی و بسته بندی مرغ فعالیت دارند و روزانه 150 تن گوشت مرغ بسته بندی، وارد بازار مصرف می شود که نظارت بهداشتی آن بر عهده دامپزشکان مسئولین فنی بهداشتی، در این مراکز می باشد. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 321680
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه