برگزاری دوره های آموزشی با محوریت بیماری های مشترک برای جامعه هدف در کشتارگاه دام طرقبه
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از برگزاری دوره های آموزشی با محوریت بیماری های مشترک برای جامعه هدف در کشتارگاه دام طرقبه، خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: از آنجا که پرسنل شاغل در کشتارگاه ها، قصابان و چوبداران بیشتر در معرض خطر بیماری های مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنکو، بروسلوز، سیاه زخم و ... می باشند، برگزاری مستمر کلاس های آموزشی باعث ارتقای سطح آگاهی این افراد می گردد.
وی، در ادامه افزود: با توجه به گرمای هوا، فعالیت کنه ها و افزایش احتمال آلودگی دام ها به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، استفاده از تجهیزات بهداشتی از جمله لباس کار، چکمه، کلاه ایمنی، ماسک و دستکش در پیشگیری از بیماری های مشترک بسیار موثر می باشد.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر اهمیت نگهداری لاشه های استحصالی در کشتارگاه به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتیگراد جهت کاهش PH گوشت و از بین رفتن ویروس عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از شهروندان خواست؛ در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و لیبل دامپزشکی توجه نموده و از خرید گوشت و سایر فرآورده های دامی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی جدا خودداری نمایند.