توصیه شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان در خصوص گوشت مرغ
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان؛ کشتارگاه های طیور نقش مهمی در تامین سلامت جامعه ایفا می کنند.
دکتر سید حبیب حسینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان گفت؛ کشتار طیور بایستی در کشتارگاه ها و تحت نظارت کامل ضابطان، ناظران و مسئولین بهداشتی دامپزشکی صورت پذیرد.
وی افزود: گوشت مرغ گرم بایستی فاقد پر، پا، سر، امعاء و احشاء و به صورت بستهبندی و دارای مشخصات و تاریخ تولید و انقضا، و با خودروی سردخانهدار مجاز، به مراکز عرضه فرآورده های خام دامی حمل و در مراکز عرضه در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد و گوشت مرغ منجمد بایستی در دمای منهای 18 درجه سانتیگراد، نگهداری گردد.
حسینی تصریح کرد؛ شهروندان در زمان خرید به ویژگی های ظاهری مرغ از جمله عاری بودن از هرگونه ضربه و رنگ و بوی غیرطبیعی، و همچنین تاریخ تولید و انقضای آن توجه نمایند.
وی در پایان توصیه نمود: حتیالامکان از خرید مرغ کامل، مرغ قطعه بندی شده (ران، بال و گردن) و آلایش مرغ بصورت فله اجتناب نمایند.