معدوم سازی بیش از 400 کیلوگرم فرآورده خام دامی در طرح تشدید نظارت در درگز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از معدوم سازی بیش از 400 کیلوگرم فرآورده خام دامی در طرح تشدید نظارت در درگز خبر داد.
دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان درگز با اشاره به طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها و غذا خوری ها در این شهرستان اظهار داشت: طرح مذکور به دلیل افزایش عرضه و تقاضای مواد پروتئینی و فرآورده های خام دامی در ایام نوروز و در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان و ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی صورت می گیرد.
علی لقمانیان مسئول نظارت شبکه دامپزشکی درگز اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان را از دیگر اهداف اجرای طرح مذکور عنوان کرد و بیان داشت: در این طرح بازرسان شبکه دامپزشکی شهرستان درگز در قالب چند اکیپ و در دو شیفت کاری در ساعات اداری و غیر اداری با حضور و نظارت مستمر در سطح شهرستان اقدام به بازدید از مراکز تحت پوشش می نمایند.
دکتر شمس بیان کرد: از ابتدای این طرح تا کنون نظارت های مستمر توسط اکیپ های کنترل بهداشتی و بازرسان این شبکه انجام و در نتیجه این بازدید ها 420 کیلوگرم فرآورده های خام غیر قابل مصرف و تاریخ گذشته ضبط و از چرخه مصرف حذف و معدوم گردید.