نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 26 هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه موسسه صنعتی گوشت مشهد از ابتدای سال جاری
تیم بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 26 هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه موسسه صنعتی گوشت مشهد از ابتدای سال جاری نظارت کامل داشته است.
دکتر محمد احمدی ناظر عالی دامپزشکی در کشتارگاه موسسه صنعتی گوشت مشهد گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 26 هزار تن گوشت قرمز سالم تحت نظارت مستقیم بازرسان بهداشتی دامپزشکی در محل کشتارگاه صنعتی دام مشهد استحصال شده که بیشتر آنها جهت مصرف در شهر مشهد توزیع شده است.
وی گفت: از این میزان، بیش از 13 هزار تن گوشت گوسفند و بز بوده و نزدیک به 13 هزار تن نیز گوشت گاو استحصال شده است که حاصل کشتار 600 هزار راس دام سبک و 50 هزار راس دام سنگین بوده است.
احمدی افزود: بازرسی و نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام از امور حاکمیتی است که مسئولیت آن بر عهده ناظر عالی دامپزشکی می باشد که با همکاری بازرسان و ناظران دامپزشکی مستقر در کشتارگاه ها انجام می شود. با توجه به حساسیت و اهمیت بالای این کار در تامین سلامت و بهداشت عمومی جامعه، یک گروه متشکل از 17 نفر دامپزشک در رده های مختلف در محل کشتارگاه فعالیت دارند و تمام قسمت ها از جمله سالن های کشتار، بسته بندی، تبدیل ضایعات، جمع آوری اجزای خوراکی و غیر خوراکی و ... بصورت مستمر پایش و نظارت می شود.