• 1402/08/16 - 11:37
  • تعداد بازدید : 327
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در مهرماه سال جاری صورت گرفت:

نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی مشهد بر تولید بیش از 10 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی

مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از مهرماه سال جاری، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، بر تولید و استحصال بیش از 10 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر علی فنائی نوکار با بیان اینکه نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی می باشد، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری در کشتارگاه های دام و طیور شهرستان، با نظارت های بهداشتی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، 10 هزار و 820 تن گوشت قرمز و گوشت مرغ تولید و استحصال شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید گوشت قرمز در مهرماه سال جاری، 3 هزار و 885 تن بوده است، گفت:برای تولید این میزان گوشت قرمز، 93 هزار و 653 راس دام سبک و سنگین با نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی، کشتار شده است.

دکتر فنائی همچنین افزود: در این مدت 3 میلیون 649 هزار قطعه طیور گوشتی در چهار کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان، کشتار شده است که این امر منجر به تولید و استحصال 6 هزار و 934 تن گوشت مرغ سالم و بهداشتی گردیده است.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 310197
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه