نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی شهرستان مشهد بر تولید و استحصال بیش از 32 هزار تن انواع گوشت سالم و بهداشتی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهدگفت: در 4 ماهه نخست سال جاری، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، بر تولید و استحصال بیش از 32 هزار و 759 تن گوشت قرمز ،گوشت مرغ و ماهی نظارت بهداشتی داشته اند.
دکتر محمد سیاح با بیان اینکه کارشناسان این مجموعه بر تمامی مراحل پرورش، تولید و عرضه دام و فرآورده های خام دامی نظارت کامل دارند، اظهار داشت: این میزان گوشت تولید شده از ذبح بهداشتی و شرعی 354 هزار و 687 راس دام سبک و سنگین و همچنین 10 میلیون و 195 هزار قطعه طیور گوشتی استحصال شده است.
وی در ادامه اظهار داشت: نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این مجموعه به کشتارگاه های فعال دام و طیور شهرستان ختم نشده و این فعالیت ها در تمامی مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی همچنان ادامه دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد خاطر نشان ساخت: در این راستا در 4 ماهه نخست سال جاری، 22 هزار و 984 بازدید بهداشتی از این مراکز توسط بازرسان بهداشتی این مجموعه انجام شده است.
این مقام مسئول یاد آور شد: این فعالیت ها منتج به تشکیل 138 پرونده تخلف بهداشتی در حوزه نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و همچنین پلمپ 16 واحد صنفی، به دلیل تکرار در تخلفات بهداشتی و تهدید علیه بهداشت عمومی شده است.