گزارش یکساله در هفته دولت:
نظارت شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر تولید یک هزار و 130 تن گوشت استحصالی از کشتارگاه های طرقبه و شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از هفته ی دولت سال گذشته تا کنون یک هزار و 130 تن گوشت در کشتارگاه های طرقبه و شاندیز تحت نظارت دامپزشکی، تولید گردیده است.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: نظارت در کشتارگاه های دام شامل؛ بازرسی قبل از کشتار (بررسی سلامت دام زنده)، حین کشتار و پس از کشتار (بررسی و تایید سلامت لاشه) می باشد. لاشه ی استحصالی از لحاظ بیماری های ویروسی، باکتریایی، انگلی، کتوز، کاشکسی، مسمومیت و ... مورد بازرسی قرار می گیرد.
وی، در ادامه افزود: از هفته دولت سال گذشته تا کنون 48575 راس دام سبک و 13 راس دام سنگین ذبح گردیده که منجر به تولید یک هزار و 130 تن گوشت از کشتارگاه های طرقبه و شاندیز تحت نظارت دامپزشکی گردیده است.
قدرتی، از شهروندان خواست؛ از خرید گوشت و مواد پروتئینی مورد نیاز خود از مراکز غیرمجاز جدا خودداری کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز حتما به لیبل و مهر دامپزشکی و همچنین تاریخ تولید و انقضای آن توجه نمایند.